Telefon: +36 70 93 03 445 | Email: info@heraszalon.hu

Csokiszökőkút

 

Napjainkban a csokoládét a gasztronómia számtalan variációban használja fel, mi most egészen újszerű módon tálaljuk Önnek.
A csokiszökőkút úgy néz ki, mint egy többszintes esküvői torta, azonban több annál. Vonzerejét elsősorban csokis mivoltának köszönheti, hiszen kevés azoknak a száma, akik nem olvadoznak a csokoládé látványára, illatára és megjelenésére.
A csokiszökőkút LÁTVÁNY, ILLAT, MEGJELENÉS és CSODÁLATOS ÍZ!

Ideális partikon, esküvőkön, fogadásokon és más különleges alkalmak esetén, melyeket még elegánsabbá és felejthetetlenné tesz látványosságával és friss csokoládé illatával. A rendezvény fő látnivalója - garantáltan mindenki körülötte fog sündörögni. A szökőkútban kiváló minőségű meleg belga csokoládé folyik, melybe hurkapálcika segítségével mártogathatóak a különféle ínyencségek. Ideális desszertet kínál a főétkezések után, de itt még nincs vége: a szökőkút a nap folyamán az alkalom központi dísze lesz, egészen az utolsó vendég távozásáig. A meleg csokoládéillat megindítja mindenki fantáziáját nemcsak a gyerekek, az idősebbek közkedvelt elfoglaltsága is lesz. A meleg csokoládéba friss epret, banánt, ananászt, szőlőt, szárított gyümölcsöket, karamellát, marcipánt, piskótát, gofrit, vagy akár mini fánkot is lehet mártogatni. A csokiszökőkúthoz választható ét, és tej csokoládé. 
A csokiszökőkút felejthetetlen élményt nyújt nemcsak Önnek, de vendégei számára is!
Alkalomtól függően dekorálható, szinte bármilyen közegbe beilleszthető. Használható kültéren is, így a kerti partiknál sem kell nélkülözni.

Amit kínálunk:
• Belga csokoládé (fehér, tej, ét csokoládé, vagy más ízek kívánság szerint)
• a csokiszökőkút üzembe helyezése és üzemeltetése
• 4 - 12 óra üzemidő (megegyezés szerint folyamatos felügyelettel)
• mártogatnivaló (igény szerint) szezonális gyümölcsök, pillecukor stb. biztosítása
• a rendezvény végén a csokiszökőkút tisztítása, elszállítása
Személyre szabott, részletes árajánlatért kérjük érdeklődjön a Héra Esküvői Ruha Szalonban.
Cím: 8400 Ajka Petőfi S. u. 5 – 7. E – mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 70/ 9303-445

 

Képgaléria

Tovább a kategóriában: « Meghívók Jelmez »